ODDAJ NAROČILO

Naročilo lahko oddate preko obrazca ali pokličete na telefonsko številko 040 390 477 ( ponedeljek - petek: 8:00 - 16:00 ).
                                                                                                                                                                        ( sobota: 8:00 - 12:00 )                                          

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za oddajo naročila za mesečno ponudbo. Če izbere plačilo z gotovino ob prevzemu je vaše naročilo zaključeno in bo na izbrani dan pripravljeno za prevzem. V primeru, da ste izbrali plačilo z bančnim nakazilom pa v 1 - 2 dneh na mail, ki sta ga zapisali, pričakujte mail s predračunom, ki ga do datuma valute poravnate na pripisan TRR.
* Ponudba je na voljo za naročilo od 5. 2. - 15. 2. 2024. S prevzemi od 14. 2. do 18. 2. 2024.

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za oddajo povpraševanja za torte in sladice. V roku 3 - 5 dni boste dobili odgovor na vaše povpraševanje in predračun. Predračun je veljaven 48 ur, v katerih poravnate predračun na TRR podjetja. S plačilom si rezervirate naročilo in datum prevzema.

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za naročilo sladkega pladnja. V roku 3 - 5 dni boste dobili odgovor na vaše naročilo in predračun. Predračun je veljaven 48 ur, v katerih poravnate predračun na TRR podjetja.