ODDAJ NAROČILO

Naročilo lahko oddate preko obrazca ali pokličete na telefonsko številko 040 390 477 ( ponedeljek - petek: 8:00 - 16:00 ).
                                                                                                                                                                        ( sobota: 8:00 - 12:00 )                                          

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za oddajo naročila iz ponudbe pomlad. V najkrajšem možnem času ( cca. 24 urah ) boste dobili odgovor na vaše naročilo in/ali predračun. Predračun je veljaven do datuma valute, do katerega mora biti znesek poravnan na TRR podjetja.
* Ponudba je na voljo za naročilo od 1. 3. - 30. 6. 2024. S prevzemi od 7. 3. do 30. 6. 2024.

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za oddajo povpraševanja za torto. V najkrajšem možnem času ( cca. 24 urah ) boste dobili odgovor na vaše povpraševanje in/ali predračun. Predračun je veljaven do datuma valute, do katerega mora biti znesek poravnan na TRR podjetja. 

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za oddajo naročila monoporcijskih sladic in pit. V najkrajšem možnem času ( cca. 24 urah ) boste dobili odgovor na vaše povpraševanje in/ali predračun. Predračun je veljaven do datuma valute, do katerega mora biti znesek poravnan na TRR podjetja.

S klikom na zgornji gumb se vam bo odprl obrazec, katerega izpolnite za naročilo sladkega pladnja. V najkrajšem možnem času ( cca. 24 urah ) boste dobili odgovor na vaše naročilo in/ali predračun. Predračun je veljaven do datuma valute, do katerega mora biti znesek poravnan na TRR podjetja.